Чорна П'ятниця 2023 в АЛЛО: топ вигідних покупок для дому

13 листопада 2023 • Шоппінг • коментарів: 0

Чорна П'ятниця 2023 в АЛЛО: топ вигідних покупок для дому

Найвигідніший шопінг-івент 2023 року все ближче. Це чудовий привід запастися побутовою технікою для дому. Від тостера до холодильника: від омріяної кавомашини до мікрохвильовки. Все, що потрібно чи дуже хотілося буде доступне, адже інтернет-магазин АЛЛО готує грандіозні знижки на Чорну п'ятницю. Напередодні найспекотніших листопадових розпродажів розповідаємо про п'ять вигідних пропозицій.

Посудомийна машина Bosch SMV4HVX00K

Чудова тиха модель із класом енергоефективності А+. Вона розрахована на 13 комплектів посуду. У неї легко поміститься все приладдя, що залишилося після сімейної вечері або обіду з гостями. Завдяки технології EcoSilence Drive робота посудомийної машини практично безшумна, тож вона не завадить, навіть якщо ви вирішите запустити мийку на ніч. Серед корисних програм можна виділити AutoFlex — вона автоматично визначає ступінь забрудненості посуду і підбирає оптимальний режим. Ще одна зручна функція — AquaStop — запобігає протіканню і затопленню, перекриваючи подачу води за необхідності. Так що це дуже надійна і безпечна модель.

Пральна машинка Samsung WW80T3040BW/UA

Пристрій із барабаном на 8 кг забезпечує максимальну швидкість обертання 1600 об/хв. Також пральна машинка оснащена технологією Bubble Pulse, що створює потужні бульбашки, які ефективно виводять будь-які плями. Завдяки використанню новітніх технологій шум під час роботи цієї пральної машини зведений до мінімуму і не перевищує 62 дБ. Тому «пралка» ідеально підійде для невеликих квартир, де важлива тиша.

Холодильник Bosch KGN36VL326

Холодильник Bosch KGN36VL326 отримав корисний об'єм 324 л, з яких 237 л припадає на холодильну камеру, а 87 л — на морозильну. Цього достатньо, щоб зберігати запас продуктів для невеликої родини. Одна з особливостей моделі — технологія VitaFresh, що дає змогу підтримувати оптимальний рівень вологості для овочів і фруктів, зберігаючи їхню свіжість довше. Також передбачена система NoFrost, що виключає утворення льоду в морозильній камері. Великою перевагою Bosch KGN36VL326 вважається дуже низький рівень шуму під час роботи — всього 37 дБ. Навіть перебуваючи поруч із робочим холодильником, ви навряд чи будете чути будь-які звуки.

Духова шафа + варильна поверхня Hansa FCGS68326

Головні плюси цього комплекту — висока потужність, зручність у використанні та стильний дизайн. Він включає 4-конфорочну газову плиту і багатофункціональну духовку об'ємом 65 літрів. Духовка отримала 8 режимів нагріву, включно з конвекцією, грилем, розморожуванням. Варто відзначити наявність термощупа, що дає змогу з високою точністю контролювати температуру приготування. Великий плюс духовки — потрійне захисне скло дверцят CoolClose, яке не нагрівається навіть за високих температур. Сподіваємося, ця інформація допоможе вам зробити правильний вибір і купити саме те, що потрібно за максимально вигідною ціною! Слідкуйте за оновленнями АЛЛО, щоб бути в курсі інших корисних пропозицій та акцій!

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Зараз на ТВ
04:50 ДжеДАІ. (2+2 )
03:00 Гра долі. (5 канал)
04:40 Le Маршрутка. (Новий канал)
05:05 Таємниці кримінального світу. (НТН)
05:00 Т/с Слід. Згадай, якщо зможеш, 2 ч. (СТБ)
04:30 Панянка-селянка. Україна - Польща 2. (ТЕТ)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити