Ювілейний концерт до 85-річчя Запорізької обласної філармонії

Ювілейний концерт до 85-річчя Запорізької обласної філармонії
Событие уже прошло
165
Написать отзыв!
0

Повідомити про помилку

Єдина прифронтова філармонія запрошує своїх друзів, партнерів та шанувальників музичного мистецтва на грандіозний ювілейний концерт. 85 років плеяда талановитих музикантів, співаків, хореографів з успіхом популяризує академічне вокально-музичне мистецтво, естрадну творчість, відроджує та зберігає національні традиції.

Запорізька філармонія – це бренд нашого славетного козацького краю, який створювався протягом десятиріч і здобув визнання серед діячів культури країни та зарубіжжя. Творчий потенціал закладу – це команда яскравих особистостей та професіоналів високого рівня, які втілюють у життя найсміливіші задуми, створюючи якісні мистецькі проєкти.

В ювілейному концерті прозвучать кращі фрагменти найцікавіших програм останніх років, перевірені часом і успіхом у публіки. Це буде феєричне свято, де справжні зірки об’єднають мовою музики серця поціновувачів високого мистецтва.

Станьте невід’ємною частиною ювілейних урочистостей та розділіть разом з дружною філармонійною родиною незабутні миті святкового концерту. Вас очікують захоплюючі емоції, гарний настрій та вишукана атмосфера.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити